Varallisuusvalmentaja®

Sanna Spårman

Olen äiti, yrittäjä ja sijoittaja.

Oma näkemykseni on, että jos et luo tavoitteita, et myöskään ikinä saavuta niitä!

Olen tehnyt noin 15 viimeistä vuotta töitä terveyspalvelubisneksessä ja vahvasti ratkaisumyynnin parissa. Olen koulutukseltani tradenomi. Kehitän ja koulutan jatkuvasti omaa osaamistani myynnin, markkinoinnin ja sijoitustoiminan saralla. 

Intohimo ja kiinnostus asuntosijoittamiseen alkoi 2014 kun ostin ensimmäisen sijoitusasuntoni. Jäin kerrasta koukkuun. Aloin opiskelemaan ja tutkimaan lisää asuntosijoittamisesta. Asuntosijoittaminen johdatti minut vihdoin kauan haaveissa olleelle yrittäjän polulle. 

Minulla on ollut lapsesta saakka osakesalkku. Mutta aloitin systemaattisemman sijoittamisen vasta 2014. Nyt minulla on useita sijoitusasuntoja sekä autohalliosakkeita pk-seudulta. Olen keskittynyt ostamaan nyt viimeisimpänä uudiskohteita. Sijoitan edelleen myös rahastoihin ja osakkeisiin. Olen myös avoin uusille sijoitusehdotuksille. 

Olen minäkin elänyt kädestä suuhun, kasvattanut luottokorttivelkaa ja pistänyt kaikki rahat menemään sitä mukaa kun palkka tuli. Minusta on hyvä, että on elänyt erilaisia vaiheita oman talouden suhteen eri vuosina. Niistä on oppinut paljon. Ja iän myötä olen tullut viisaammaksi ja taitavammaksi rahan kanssa. Säästän ja sijoitan jotta voin elää vapaampaa elämää ja tehdä asioita joista nautin. 

Elämässä tulee kolhuja ja töyssyjä. Tapahtuu asioita jotka ahdistaa. Voi tulla taloudellisia vaikeuksia. Jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia, tai tuntuu että rahat eivät riitä, se on tietyllä tapaa myös hyvä asia. Sillä taloudelliset vaikeudet herättävät sinut miettimään asioita uudella tavalla. Suhtaudu ongelmiin ja vastoinkäymisiin voimavarana. Käännä ne sinun vahvuudeksi. Vastoinkäymiset ovat osa sinun rahatarinaa jotka kasvattavat sinua. Aina kun ymmärrät mitä et tahdo, niin ymmärrät paremmin mitä tahdot. Eli jos huomaat että et halua joutua esimerkiksi velkakierteeseen, opit löytämään helpommin keinoja joilla pääset parempaan taloudelliseen tilanteeseen. Ja silloin kun tiedät mitä tahdot, voit fokusoitua siihen ja luoda sitä enemmän omaan elämään. 

Jos luet tätä nyt, olet jo askeleen lähempänä vaurastumista. Olisipa hienoa olla osa sitä matkaa!

Autan sinua saamaan taloutesi haltuun. Lähdetään toteuttamaan sinun unelmia! Oman talouden johtaminen on oikeasti tosi kivaa ja palkitsevaa! On todella voimaannuttavaa olla oman taloutensa johtaja!